Välj en sida

Plattsättning Gävle

Med fyrtio år i branschen erbjuder vi alla tjänster inom grund- mark- och anläggningsarbeten samt vatten och avlopp

Plattsättning Gävle

Flor Entreprenad AB erbjuder högkvalitativ och professionell service i Gävle och dess omgivningar. Vi har många års erfarenhet av att utföra plattsättningstjänster och vi förstår vikten av att ha en vacker och väl underhållen plattläggning för din fastighet.

Vi har ett team av experter som har specialiserat sig på att utföra plattsättningstjänster på ett effektivt och professionellt sätt. Vi är utrustade med de senaste teknikerna och utrustningen för att säkerställa att ditt projekt utförs på högsta möjliga standard.

Kundnöjdhet

Flor Entreprenad AB är ett företag som sätter högsta prioritet på kundnöjdhet. Detta innebär att de strävar efter att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och en utmärkt kundservice.

Små & stora uppdrag

Flor Entreprenad AB är ett företag som erbjuder en rad olika entreprenadtjänster för både små och stora projekt. De är stolta över att kunna erbjuda tjänster för alla typer av uppdrag, oavsett storlek eller komplexitet.

Lojalitet

Flor Entreprenad AB sätter högsta prioritet på lojalitet till sina kunder. Det innebär att företaget strävar efter att bygga starka och långsiktiga relationer med sina kunder genom att erbjuda högkvalitativa tjänster.

Vill ni veta mer?