Välj en sida

Entreprenad Gävle

Med fyrtio år i branschen erbjuder vi alla tjänster inom grund- mark- och anläggningsarbeten samt vatten och avlopp

Entreprenad Gävle

Flor Entreprenad AB är din pålitliga partner för entreprenadtjänster i Gävle och dess omgivningar. Vårt team av experter har många års erfarenhet av att utföra olika typer av entreprenadarbeten, inklusive markarbeten, grävarbeten, dränering och mycket mer.

Vi är specialiserade på att utföra entreprenadtjänster av högsta kvalitet och vår passion för att leverera de bästa resultaten är det som skiljer oss från andra entreprenadföretag. Vi har den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att alla våra projekt utförs på ett effektivt och professionellt sätt.

Kundnöjdhet

Flor Entreprenad AB är ett företag som sätter högsta prioritet på kundnöjdhet. Detta innebär att de strävar efter att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och en utmärkt kundservice.

Små & stora uppdrag

Flor Entreprenad AB är ett företag som erbjuder en rad olika entreprenadtjänster för både små och stora projekt. De är stolta över att kunna erbjuda tjänster för alla typer av uppdrag, oavsett storlek eller komplexitet.

Lojalitet

Flor Entreprenad AB sätter högsta prioritet på lojalitet till sina kunder. Det innebär att företaget strävar efter att bygga starka och långsiktiga relationer med sina kunder genom att erbjuda högkvalitativa tjänster.

Vill ni veta mer?