Välj en sida

Husgrunder Bollnäs

Med fyrtio år i branschen erbjuder vi alla tjänster inom grund- mark- och anläggningsarbeten samt vatten och avlopp

Husgrunder Bollnäs

Flor Entreprenad AB är din pålitliga partner när det gäller husgrunder i Bollnäs-området. Vi har många års erfarenhet av att utföra högkvalitativa husgrundsprojekt och vi är stolta över att vara ett av de mest pålitliga entreprenadföretagen i regionen.

Vi förstår vikten av en stark och stabil husgrund och hur viktigt det är för att skydda din fastighet från skador på grund av fukt och andra faktorer. Därför erbjuder vi våra kunder högkvalitativ och pålitlig service för att säkerställa att deras husgrund är välbyggd och skyddad.

Kundnöjdhet

Flor Entreprenad AB är ett företag som sätter högsta prioritet på kundnöjdhet. Detta innebär att de strävar efter att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och en utmärkt kundservice.

Små & stora uppdrag

Flor Entreprenad AB är ett företag som erbjuder en rad olika entreprenadtjänster för både små och stora projekt. De är stolta över att kunna erbjuda tjänster för alla typer av uppdrag, oavsett storlek eller komplexitet.

Lojalitet

Flor Entreprenad AB sätter högsta prioritet på lojalitet till sina kunder. Det innebär att företaget strävar efter att bygga starka och långsiktiga relationer med sina kunder genom att erbjuda högkvalitativa tjänster.

Vill ni veta mer?